Bleona Qereti ju prezanton me gjysmën e saj!

Bleona Qereti vazhdon të postojë foto të kujtimeve të Amerikës. Pasi mori pjesë në disa evente kulturore atje, sigurisht që kujtimet janë të bukura dhe në ditë të ngrysura vjeshte, vlejnë të kujtohen. Teksa hynte në sallën ku ndaheshin çmimet, Bleonën e kanë fotografuar me disa shoqërues.

Një prej tyre duket se është njeri i besuar dhe i dashur për Bleonën. Ajo e ka quajtur atë vajzë “gjysmën e saj” dhe i ka treguar se sa shumë e do edhe pse nuk ka marrë asnjë koment mbrapsht nga bashkëpunëtorja e saj.

https://www.instagram.com/p/BLOhKsaDBNs/

Be the first to comment

Leave a Reply