A e dini sa vjet i ka Safete Mustafa? (Foto)

Motrat Mustafa është një duo muzikore shumë e njohur në estradën muzikore kosovare, shkruan “Kosovarja”.

Safetja dhe Sahidja përbëjnë dyshen më të njohur në vend. Ato rrjedhin nga një fshat me vlera për muzikën mbarë popullore siç është Mushtishti, fshat i Therandës.

Safetja është 45 vjeçare, ka dy vajza nga martesa e parë dhe së fundi e ka rinuar dashuria e re.

s_1475993651-3232684 saf

Be the first to comment

Leave a Reply