A po vjen në jetë një Adelinë e vogël?

U tha se Adelina Ismaili është shtatzëne, bile kjo gjë edhe u konfirmua nga motrat e këngëtares divë, shkruan „Kosovarja“.

Adelina nënë. Duket interesante për publikun, pasi në jetë do të vijë një engjëll nga ajo që është dashur e adhuruar aq gjatë, shkruan „Kosovarja“.

Nuk dihen detaje se në çfarë muaji të shtatzënisë është këngëtarja, e aq më pak gjinia e foshnjës që pritet të vijë në këtë botë.

Adelina mbetet hermetike dhe pa dëshirën për të folur publikisht.

Duke e ditur që ato janë motra pa vëlla, ndoshta një çun do të ishte mrekulli, apo më mirë edhe një mini-Adelinë, shkruan „Kosovarja“.

Shtatëzani të mbarë!

Be the first to comment

Leave a Reply