Nëna 55-vjeçare, kujdeset gjithë familjen me probleme mentale (Video)

Me moshën që ka, nuk e ka të lehtë të përkujdeset për katër anëtarët e familjes me probleme mentale.

Është kjo 55-vjeçarja Ratibe Hallili, e cila jeton në Prishtinë. Asaj i duhet të kujdeset për djalin, për burrin dhe vajzën.

Me lot në sy tregon se nuk ka të ardhura apo mbështetje tjera përveç asistencës sociale.

Për më shumë ndiqeni kronikën. /Gazeta Tribuna/

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4itsMlFCo6o[/embedyt]

Be the first to comment

Leave a Reply