Serbia nuk voton kundër Kosovës në pranimin në FIVB, çarten mediat serbe (Foto)

Federata e Volejbollit të Kosovës është pranuar me të drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Volejbollit, në Kongresin që u mbajt në Buenos Aires

Për çudi, Federata Serbe e Volejbollit ka abstenuar në votimin për pranimin e Kosovës dhe kjo ka zemëruar tej mase mediat serbe.

Telegrafi.rs e quan skandal vendimin për të abstenuar të kryetarit të Federatës Serbe e Volejbollit, Nenad Golijanin.

Ndërsa, B92, vetëm njofton se si Golijanin vetëm ka abstenuar.

Njoftojmë se Kosova tashmë është anëtarja e 221 e FIVB. /Exprss/

2_1476116340-4913271

serb_1476116336-5783742

Be the first to comment

Leave a Reply