Këto janë superveturat e sekuestruara nga Gjykata e Kosovës (Foto)

Në fshatin Llukar ndodhen shumë vetura të sekuestruara për arsye të ndryshme nga Gjykata e Kosovës. Veturat janë të tipeve të ndryshme dhe shumica nga to janë tejet luksoze.

img_0868 img_0869 img_0870 img_0871

Vlera e veturave bije në çdo muaj pasi që në secilin muaj qëndrimi atje, vetura humbë në 2% të vlerës.

Veturat pritet të bëhen shumë shpejt me pronar pasi që do të shiten pas vendimit që ka marrë Ministria e Drejtësisë dhe prokurori i shtetit./Indeksonline/

 

Be the first to comment

Leave a Reply