Si ta bëni vet një buqetë të lezetshme me lule? (Foto)

Është ndër gjërat më të lehta që si i rritur të merrni disa lule, t’i futni në një vaze dhe me krenari t’i shfaqni në tavolinë. Por, edhe më mirë është ta rregulloni vet një buqetë të lezetshme me lule dhe t’ia dhuroni personit që ju pëlqen.

Fatmirësisht, krijimi i buqetave me lule, përderisa duket si proces i vështirë, faktikisht është proces shumë i lehtë dhe nuk merr shumë kohë. Më e mira e të krijuarit vet një buqetë me lule është se mund t’i zgjidhni vet lulet, si dhe kurseni para, transmeton Telegrafi.

Hapi i parë: Zgjidhni lulet dhe përgatitni ato

Trëndafilat e kuq janë ndër më të zgjedhurit, por ju mund t’i zgjidhni cilat do lule që i dëshironi. Zgjidhni ngjyra interesante dhe bëhuni kreativ.

gjirimet-grandBishtat e luleve pastroni duke ua hequr gjembat.

1-163

Hapi i dytë: Merrni dy lule dhe kryqëzojini ato

2-85

Hapi i tretë: Silleni buqetën dhe shtoni lule me ngjyra tjera për t’u bërë kombinimi interesant

3-60

Hapi i katërt: Lidhni ato

Përdorni një spango të lezetshme për t’i lidhur ato. Por, nëse nuk keni spango, mund të përdorni edhe lidhëse elastike. /Telegrafi/

4-49

 

Be the first to comment

Leave a Reply