Blunt dhe Real zbulojnë detaje nga klipi

Blunt dhe Real kanë lënë në pritje të gjithë fansat.

Prej kohësh kanë lajmëruar nisjen e punës për projektin e ri, kanë postuar edhe foto, por ende nuk kanë zgjedhur ta publikojnë. Megjithatë pritjes së gjatë duket se i ka ardhur fundi. Artistët kanë zbuluar një pjesë nga teksti, duke shkruar: “Nuk je me neve, nuk të ec më kërkon Rrugës”. Jo më kot fjala “Rrugës” është theksuar me shkronjë të madhe, pasi kjo fjalë përbën titullin e këngës.
Publikimi i “Rrugës” është rrugës…

Burimi : Arkiva News

img_0905 img_0906

Be the first to comment

Leave a Reply