Brad Pitt shpërthen në lot – Ritakim pas 3 javësh

Brad Pitt shpërthen në lot – Ritakim pas 3 javësh

Brad Pitt ka takuar më në fund fëmijët e tij pas një largimi prej 3 javësh. Takimi ka zgjatur rreth 90 minuta dhe Brad ka qënë gati gjatë gjithë kohës dukë qarë. Sipas ‘In Touch Magazine’ ky ka qënë një ritakim dramatik. Periudha 3 javore larg fëmijëve ka qënë më e gjata, që ka përjetuar ndonjëherë larg tyre.
Takimi është zhvilluar në prani të një monitoruesi nga ‘Department of Children Family Services’. Monitoruesi ka raportuar se Brad është përlotur teksa ka parë fëmijët të afrohen dhe i ka përqafuar të gjithë bashkë, për të mos i mërzitur se po qante. Përgjatë takimit fëmijët kanë luajtur, pikturuar dhe sigurisht kanë biseduar.

Be the first to comment

Leave a Reply