Burri i Teuta Selimit ndërron emrin Teuta Selimit? (Foto)

Teuta Selimi njihet për krijimtarinë e saj muzikore dhe për karakterin e veçantë, që është spikatur qysh në fëmijëri, më saktë qysh atëherë kur Teuta prezantonte emisionet për fëmijë në „RTP“-në e dikurshme.

Teuta po zhvillon karrierë të suksesshme, edhe në sajë të mbështetjes së fuqishme që i jep bashkëshorti i saj, që po ashtu është muzikant. Ai quhet Patriot Neziri, por kohët e fundit më shumë njihet e thërritet me nofken Patri, shkruan „Kosovarja“.

Çifti ja kalojnë shumë bukur dhe kanë arritur të krijojnë familje të shëndosh, shkruan „Kosovarja“.

1_1476375344-8913687 2_1476375349-9550991

Be the first to comment

Leave a Reply