Parajsa e Noizyt

Noizy ka gjetur parajsën. Ai nuk ka vonuar të shkrepë edhe një foto me të. Prayla, mbesa e tij është parajsa për daja Noizyn.

Pas gjithë angazhimeve, bota e saj e qetë e magjike, i ofron atij qetësinë e shumëdëshiruar.
Një ‘lum’ pëlqimesh e komentesh kanë vërshuar në këtë foto. Energjia pozitive dhe ëmbëlsia e Praylas u ka ofruar parajsën të gjithëve.
Prayla mrekullia:

img_0898

Be the first to comment

Leave a Reply