GOLD AG – Shqiptar 3

“Shqiptar 3” nga Gold Ag është përfunduar, por ende nuk ka datë të caktuar se kur do të dalë ky projekt muzikor.

Arian Agushi tha në emisionin NIN të Klan Kosovës, se “Shqiptar 3” është më i gjatë se “Shqiptar 1 dhe 2”.

Ai poashtu tregoi se edhe në të tretin ka “hallakamë” por nuk e di ende datën e publikimit, pasi që nuk do që këngët e tij të shkaktojnë ndjenjë të keqe tek dikush.

“Nuk e di datën, veç e di që është shumë tekst i mirë”.

Be the first to comment

Leave a Reply