Messi thotë se këta janë 10 talentët më të mirë të së ardhmes

Por ai për Marcan ka zbuluar dhjetë lojtarët e rinj më premtues për të ardhmen.

Më mesi e tyre është edhe një femër.

Nuk janë të gjithë futbollistë që luajnë në Evropë, pasi ka edhe nga SHBA-të dhe Azia.

Më poshtë mund ta gjeni listën e Messi prej 10 talenteve të së ardhmes:

Chanathip Songkrasin (Muangthong United)

Kasper Dolberg (Ajax de Amsterdam)

Gabriel Boschilia (M0naco)

Nadya Karpova (Chertanovo)

Alex Muyl (Nee York Red Bulls)

Nathan Allan (Vitesse)

Davide Calabria (Milan)

Jean-Augustin Kevin (PSG)

Patrick Roberts (Celtic),

Be the first to comment

Leave a Reply