Një super baladë romantike nga Aida Doçi (Video)

Këngëtarja që njihet për zërin e mrekullueshëm për këndimin e baladave, Aida Doçi, ka sjellë një këngë pikërisht të këtij lloji.

“A je mirë” titullohet kënga, e cila është kompletuar edhe me videoklip.

Fatmir Muja e ka bërë muzikën dhe e ka shkruar tekstin e kësaj kënge.

Orkestrimin e ka bërë Nexhat Mujovi – Virusi, kurse ana vizuale i është besuar produksionit Imagine Films.

“‘A je mirë’… Shpresoj të ju pëlqejë! Faleminderit të gjithë atyre që u përkujdesen për realizimin e këtij projekti!”, ka shkruar Aida. /Telegrafi/

PASTRIM I BRENDSHEM I VETURAVE

Be the first to comment

Leave a Reply