Olidena & Sergio – një bashkpunim shumë i suksesshum

Ditët e fundit si duket bashkpunimet kan shumë sukses dhe jan shumë në trend

kjo shifet edhe në mes bashkpunimit të Olidena dhe Sergio 

këta dy kan lansuar kengen “Ajër“ dhe sipas informatave ka një sukses të jashtzakonshum.

 

 

pastrim

 

Be the first to comment

Leave a Reply