Gjithçka pritet nga Rita (Foto/Video)

Përpos që është e angazhuar me muzikë, ajo nuk ndalet me kaq. Rita po ka sukses edhe në pozimin për markat më të njohura botërore

Kësaj radhe revista e famshme amerikane ‘’Paper’’ ka përzgjedhur si protagonist kryesor i koleksionit të veshjeve interesante.

Në fotosesionin e ri të quajtur ‘’Rita Riot’’, këngëtarja shfaqet krejtësisht ndryshe dhe paraqet risi për publikun, sepse Rita asnjëherë më parë nuk është paraqitur me këtë lloj stili.
auto_appa1476779234
20161018092427528
20161018092456784
20161018092519919
20161018092504746
20161018092438405

 

 

pastrim

 

Be the first to comment

Leave a Reply