Shikoni se me kë po pi kafe Nora (Foto)

Shpesh jemi mësuar të shohim veshje të njejta të këngëtareve shqiptare e trend të njejtë për dukjen por postimet si të sotmet të Norës dhe reperit Gold AG për ngjajshmërinë që kanë janë të rralla.

Dy artistët e mirënjohur kanë postuar foto me konceptin e njejtë – kafenë e përgatitur me emrin dhe mbiemrin të ‘stampuar’ mbi.

Ky fakt ka bërë që menjëherë të ngriten pikëpyetje për ndonjë takim të mundshëm mes Norës dhe Goldit për bashkëpunime eventuale në sferën e muzikës megjithatë kjo është vështirë e besueshme, së pari falë distancës kohore prej disa orësh nga njëri imazh në tjetrin.

Sipas të gjitha gjasave, Nora dhe Goldi nuk janë takuar por thjesht në një koincidencë interesante janë trajtuar njejtë nga stafi i kafiterisë falë tiparit të përbashkët – të qenurit të famshëm
auto_ijku8k1476815699
auto_771476815709