Transformimi i pa besueshëm i Linda Halimit ,nuk do e njihnit (Foto)

Këngëtarja Linda Halimi e cila tash e një kohë të gjatë ka vazhduar karrierën në SHBA, ka humbur nga syri I publikut.

Ajo tashmë po vazhdon të merret me fitnes dhe është motiv për shumë femra që duan të humbin peshë,

Ajo në instagram sot ka kujtuar kohën kur ka qenë pak mbi peshë dhe ka shkruar sa të vështirë e ka pasur të vijë në këto linja përfekte që ka tani.

Shihni dallimin:
lindahalimi
4552222111111111111