Zbulohen detaje të reja për grabitjen e Kimit(Foto)

Pasi është bërë një muaj që u grabit Kimi hetimet po vazhdojnë që të zbulohet e vërteta Raporton vskmedia!

Sipas disa zbulimeve grabitës kishe planifikuar para gjatë viteve ta bënte një gjë të tillë.

Kimit për këtë po kërkon llogari nga stafi i hotelit më prestigjioz se pse ata nuk kanë  siguri të lartë  për mysafirët.

Stafi i hotelit ka thënë se kodit i derës nuk ka ndryshuar asnjëherë dhe të gjithë e dinin, ndoshta kjo mundë të  ketë  qenë arsyeja pse grabitësi është fut në dhomën e Kimit pa pengesë.

Roja i cili ka qenë aty ka dëshmuar se ata natë ka qenë i vetëm në detyrë dhe është e pamundur të zbulohet kush ishte grabitësi sepse në hotel nuk ka kamera të sigurisë.

auto_rgvrd1476789834
auto_rrr1476789839-1
auto_ggg1476789842
auto_gr1476789847

 

pastrim

Be the first to comment

Leave a Reply