Çiftet shqiptare që dëshmuan se dashuria mund të zgjasë përgjithmonë (Foto)

Disa çifte të njohura për opinion publik shqiptare dëshmuan se dashuria mund edhe të zgjasë përgjithmonë…

Ata vërtetuan se nëse dashuria është e vërtetë dhe e pastër do ketë jetëzgjatësi, dhe nuk do të mund ta zbeh fama e as paraja.

Magazina.al ju sjellë disa nga çfitet që kanë arritur të mbajnë dashurinë e tyre për një kohë të gjatë…

Naim Abazi dhe Mihrije Braha

mihrija_1476869570-7697693

Xheraldina dhe Astrit Vula 

xheraldina

Gili dhe Ilir Berani
gili_1476869561-5694748

Nystret Muçiqi dhe Merita Spahiu
nysret_1476869947-2181606

Edi dhe Rifadije Grajqevci
rufadije

Vera dhe Sunaj Saraçi

vera_1476869708-2229974