E çuditshme:Ariana Fejzullahu mbetet pa …(Foto)

Një ditë më pare Ariana dhe Ermali festuan 8 vjetorin e martesës ku vendin të cilin ata zgjedhën për ti kaluar këto momente ishte Italia.

Edhe pas 8 vitesh martesë ata shihen më të dashuruar se kurrë më parë. Ermali dhe Ariana nuk u përfolen asnjëherë në media për as edhe një skandal në mes tyre.

Por diçka e çuditshme ka ndodhur te Ariana, llogaria e Instagramit nuk egziston, shkruan