Enca e kopjon Elvanën (Foto)

Këngëtarja shqiptare vazhdon të kopjoj koleget e saj dhe ato ndërkombëtare

Ajo që ka ngritur reagimet e fansave ka qenë fotografia e postuar sot më rastin e ditëlindjes.

Rastësisht apo me qëllim Enca është munduar të duket si Elvana Gjata duke u shfaqur me gërsheta e që kjo si duket nuk ju ka pëlqyer aspak fansave të saj.

Së kur do të krijoj një stil të saj Enca këtë nuk e dimë, por një gjë s’mund ta mohojmë që Enca vazhdimisht dëshiron të duket si dikush tjetër.
auto_68i71476890966