Linda nga 100 kg në linja seksi

Lindita Halimi ka bërë një transformim ku I ka habitur të gjithë , raporton vskmedia!

Ajo ka qenë shumë e përfolur edhe për humbjen e saj drastike në peshë, ku nga një vajzë e plotë është shndërruar tërësisht në një trup elastik dhe seksi.

Në një fotografi të publikuar së fundmi në Instagram, këngëtarja shfaqet seksi me bikini teksa nxjerr në pah edhe muskujt e saj.

Ajo tashmë mund të konsiderohet si një nga trupat më seksi të estradës..

auto_rrrr1476899267