Lori Hoxha feston ditëlindjen e saj të 23-të dhe zbulon ..(Foto)

Trashëgimtaria e Top Medias, Lori Hoxha feston ditëlindjen e saj të 23-të.

Përpos look-ut të saj që bie shumë thjesht në sy, ajo që tërhoqi vëmendje ishte torta e saj e ditëlindjes, shumë e veçantë, ndërsa mbeten për tu zbuluar enigmat që fshihen në tërësinë e saj.

lorihoxha