Brad Pit takohet me të birin për herë të par pas ndarjes (Foto)

Aktori i njohur dhe bashkëshortja e tij Angelina Joli ditë më parë i kanë dhënë fund martesës së tyre disa vjeçare, raporton vskmedia!

Brad dhe Angelina janë divorcuar dhe pas kësaj ka pasur shumë polemika lidhur me ndarjen e tyre.

Brad pas ndarjes dje ka takuar djalin e tij Maddox i cili është 15 vjeçar, sipas TMZ ata janë takuar ballë për ballë.

Ai tashmë ka marrë të drejtën ti takoj edhe pesë fëmijët e tjerë të cilët kanë qenë të mbikëqyrur për shkak të një urdhri nga Los Angeles County Departamenti i Fëmijëve dhe Shërbimeve të Familjes, i cili është duke e hetuar atë.

auto_uuuuuuuu1476967428

auto_8888888881476967432

auto_olkul1476967435