Butrint Imerin dhe Elinel sjellin duetin “Papa” (Video)

Reperi Elinel tashmë nuk po heziton të hyjë në duete, siç ka hezituar në fillim të karrierës.

Pas duetit më Alban Skenderaj i cili u prit shumë mirë nga publiku, ai ka sjellë një duet tjetër.

Butrinti dhe Eli sjellin këngën “Papa”

Kombinimi i Elit dhe Butrintit ka habitur shumë fansat, por pasi kanë dëgjuar këngën dhe kanë parë klipin është pëlqyer.