Ekskluzive: Ana Kabashi se shpejti me projekt te ri dhe Quhet!!

Këngëtarja e re në skenën kosovare, Ana Kabashi duket se po depërton shpejt në industrinë muzikore.

Pas këngës së re të sapo publikuar të quajtur ‘Me hile’, Ana ka vendosur të vazhdojë punimet për një projekt të ri.

Sot në Instagram, këngëtarja la një shënim të fshehtë ku shkruante: “Tagn sap tem ud op emush… zbuloni se cka do të thotë; së shpejti”

“vskmedia” zbulon se projekti quhet ‘Shumë po du me tpas ngat” dhe do vijë së shpejti.

anakabashi1

anakabashi2