Gjyqtarja më seksi shqiptare (Foto)

Besa Lleshi cilësohet si gjyqtarja më seksi shqiptare

Bukuroshja 22 vjeçare nga Struga, Besa Lleshi referon në të gjitha kategoritë në futbollin e Maqedonisë dhe ka synime të mëdha për të ardhmen.

Ajo shpreson se një ditë do të jetë gjyqtarja më e mirë femër dhe të drejtojë ndeshje në garat evropiane.

Ajo njihet si gjyqtarja shqiptare më seksi e futbollit dhe synimet e saj krahas futbollit janë që të arrijë shumë edhe në shkollimin e saj, ku studion edukatën fizike.

auto_sopunamire1476968613

4_1476967382-2695170

3_1476967385-3043531