Luis Suarez merr ‘Këpucën e Artë

Luis Suarez ka marrë ‘Këpucën e Artë’ për golat e shënuara në sezon e shkuar me Barcelonën.

Ai e ndau me familjarët e tij këtë trofe.

“Faleminderit Barcelonës, që më dha mundësinë të jem në këtë vend, një dnër dhe objektiv i realizuar”

“Faleminderit të gjithë kolegëve të mi që ishin bashkëpunues në golat e mija”, ka thënë Suarez.

Ai sezonin e shkuar shënoi 40 gola në La Liga, ndërsa më të preferuarit sipas tij janë ata të shënuar në Santiago Bernabeu.

suareziii