Qfarë është gjëja e parë që e tërheq reperin Gold AG tek femrat (Video)

Vitet e fundit kanë qenë mjaft të sukseshme për të duke arritur kështu të prekë majat e skenës shqiptare e duke u bërë njëri nga artistët më të kërkuar nëpër mbrëmje muzikore.

Gold AG me çdo lëvizje që bën me apo pa dashje çon pluhur të madh në media padyshim kjo për faktin e vetëm të rëndësisë që ai tashmë ka në raport me publikun.

Se çfarë është gjëja e parë që e tërheq Arianin tek seksi i kundërt dhe pse e ka fshehur për një kohë të gjatë që është në një lidhje serioze?