Rihanna e përkrah Hillaryn (Foto)

Këngëtarja e hiteve botërore Rihanna ka filluar të merret edhe me politik, raporton Vskmedia!.

Tanë  në Anerikë është duke u mbajtur fushata më e madhë elektorale ku në garë janë Hillary Clinton dhe Trump, ata mbrëm  e kanë pasur edhe debatin e tretë ku dhe ishte i fundit për këtë fushatë,.

Shumë artistë janë deklaruar publikisht se këndë do ta përkrahin në këtë garë e cila është shumë e ngushtë në mes të dy kandidatëve për president të Amerikës.

Rihanna mbrëm e veshur me një maicë ka treguar se e përkrah kandidaten femër Hillay Clinton për presidentë të Amerikës.

Maica që kishte veshur Rihanna  mbante  fotografin e Hillaryt kur ajo ishte më e re.

auto_uykiu1476966641

auto_-oi-1476966644

auto_9pl98p1476966647