Aurela eshtë futur ne mendime….!!!!!

Duket se rrjetet sociale kanë brë të mundur që foto, video, thënie, e shumë gjëra tjera të qarkullojnë, duke u bërë të famshme.

Por sot duket se Aurela Hoxha ka gjetur dicka që i la mbresa.

Modelja ka gjetur një thënie nga Henry Nouwen, që e ka futur në mendime.

“A i ofrova dikujt sot paqe? A i dhurova dikujt në buzëqeshje në fytyrë? A thashë sot fjalë shëruese? A hoqa dorë nga zemërimi dhe pakënaqësitë? A kam falur? A kam dashuruar? Këto janë pyetje të vërteta”, citoi Aurela nga autori Henry Nouwen.

weseghgjgh