E ëmbel vjen super bashkpunimi mes Ardian Bujupit dhe Dj Dalool

Këngëtari Shqiptëtar  Adrian Bujupi i cili jeton për momentin në Gjermani ka sjellë bashkpunimin e radhës  “ E ëmbël“ me Dj-n e njoftur shqipëtar

Da lool i cili po ashtu jeton larg vendlindjës  në Zvicër. Si duket bashkpunimi i tyre i fundit “Na jena një“ ka sjellë sukses të mjaftushëm qe ti bashkojnë forcat edhe një herë.

 

Music Produced by: Avaxus & Dalool, Ardian Bujupi
Lyrics: Arsim Bunjaku
Mix & Master: Avaxus & Dalool

 

sidebar_300px-x-250px-grand