Elvana Gjata, Capital T dhe 2Po2 prezantojnë trailerin e “Lejla”(Video)

Kënga e shumë përfolur “Lejla” në bashkëpunimin e Elvana Gjata, Capital T dhe 2Po2 do të vijë shumë shpejt

Ata sot kanë lansuar trailerin e këngës dhe klipit si dhe në fund shihet se kanë treguar që data e lansimit do të jetë 24 Tetori.

Se si do të pritet nga fansat mbetet të shihet.

sfaw