Leonora Jakupi pranon se është në lidhje!!

Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi e ka pranuar se është në lidhje. Leonora ka thënë se tashmë është e rritur dhe vendos vetë për emocionet e saj.

Tutje ajo shtoi se i dashuri i saj nuk është fytyrë publike dhe del edhe në qytet me të.