Odise Roshi shënon gol të çmendur (Video)

22.108.2011, Dortmund, Deutschland, 1.Fußball Bundesliga - Saison 2011/2012, Borussia Dortmund - 1.FC Köln, Kölns Odise Roshi ©Thomas Faehnrich/T-F-Foto A b d r u c k H o n o r a r P f l i c h t i g + B e l e g e x e m p l a r T - F -F o t o --- B e r t h a - v o n - S u t t n e r - S t r . 2 --- 5 0 2 2 6 F r e c h e n --- T e l : 0 2 2 3 4 / 4 3 0 0 7 9 7 --- F a x : 0 2 2 3 4 / 4 3 0 3 9 9 8 --- M o b i l : 0 1 6 3 / 8 6 5 0 9 5 1 --- M a i l : i n f o @ t - f -f o t o . c o m --- W e b : w w w . t - f - f o t o . c o m --- T h o m a s F a e h n r i c h / K S K K o e l n --- B L Z : 3 7 0 5 0 2 9 9 --- K T O : 0 1 2 7 2 7 0 2 7 6 --- F i n a n z a m t B r u e h l --- S t . N r . 2 2 4 / 5 0 7 1 / 2 2 2 1 --- U S T . I D . D E 2 1 6 8 8 4 1 8 1 --- 7 % M w S t . P f l i c h t i g *** Local Caption ***

Bekim Balaj dhe Odise Roshi kanë shkëlqyer për skuadrën e tyre, Terek Grozny

Terek Grozny ka mposhtur 3:1 Rubin Kazan, ku shkëlqyen dyshja e Kombëtares shqiptare, Bekim Balaj e Odise Roshi.

Balaj shënoi golin e parë në minutën e 18’të, derisa Roshi shënoi golin e tretë për skuadrën e tij në minutën e 90’të.
auto_roshua1477164357