Procesi i mbështjelljes së timonit me lëkurën e krokodilit (Video)

Për disa shoferë nuk mjafton që vetura të ketë një timon të përshtatshëm dhe që butonat të kryejnë funksionet me një prekje të lehtë.

Kompania ‘Dartz’ është specializuar në mbështjelljen e timonëve me lëkurë krokodili dhe gurë të ndryshëm, varësisht nga përzgjedhja e klientit, transmeton Telegrafi.

Në videon e postuar më poshtë, mund të shihet procesi që kryhet i tëri në mënyrë manuale, që nga prerja e materialit, deri te vendosja në rreth.

Për një timon të tillë, duhet të paguhet hiq më pak se 30 mijë dollarë. /Telegrafi/

sidebar_300px-x-250px-grand