Çfar dëshiron Meda fëmijën e ardhshum , Djalë apo Vajzë..?!

Këngëtari i famshum shqipëtar Meda sërish do të bëhet për herën e katërt.

Siq e dim fëmijët e Medës jan Albioni, Lorisi dhe Rejhana.

Meda po ashtu për festat e fundvitit do i sjellë edhe tri këngë të reja , dy solo dhe nje duet me këgëtaren Vjollca Haxhiu, sipas informatave këngët do jen produk i Produksionit Muzikor “Emra Com“ dhe orkestrimi i Virusit.