Ekskluzive Në serialin “O sa mirë’’, këtë sezon do të vijnë disa aktorë të rinjë ja cilet jan…(Video)

Në serialin “O sa mirë’’, këtë sezon do të vijnë disa aktorë të rinjë.

Ekskluzivisht për Express Rozë disa prej tyre kanë folur për pjesëmarrjen në këtë serial dhe karakteret që do të sjellin në ekran.