Getoar Selimi ngjan plotësisht me babin e tij (foto)

Getoar Selimi ngjan plotësisht me babin e tij.

 Geti dhe i ati, janë si dy pika uji Getoar Selimi është tejet i lidhur me të ëmën, gjë që dihet publikisht, ama ai është identik me babain e tij, që ende duket i ri dhe mjaftë i kohës.

Geti rrallë ka folur për të atin, ani pse ai është krenar me sukseset e të birit.
hqdefault
Ky është babai i Getoar Selimit .
auto-geti-1477158009-8429145-1477198408-66224121477204361