Ja e vërteta e shtatzënisë së Tunes!!

Këngëtarja Altuna Sejdiu-Tuna ndër vite ka probleme me kilogramët e tepërt, që së fundi i mbante nën kontroll përmes ushtrimeve të shumta fizike, shkruan vskmedia!

Tani po thuhet se Tuna është shtatzëne dhe në muajin e shtatë, që i bije se kanë mbetur vetëm edhe dy muaj derisa ajo të bëhet nënë.

Këngëtarja s’po reagon në lidhje me këto thashetheme, shkruan “vskmedia”.

A mos është vetë Tuna ajo që “e ziu” këtë lajm sa për senzacion?