Si e quan Çiljeta Noizyn?

Çiljeta dhe Noizy dihet se janë jo vetëm bashkëpunues, por edhe miq të mirë. Ata madje e kanë konsideruar njëri tjetrin familje. Megjithatë fansat janë gjithmonë kuriozë t’i hyjnë në detaje marrëdhënieve të idhujve të tyre. Ndaj për të gjithë kuriozët ju themi se Çiljeta e thërret Noizyn “Bisha”, sidomos kur vjen fjala për projektet e tij artistike.

Ky është edhe postimi, që e dëshmon këtë:

Ajajajajaj #midistirone bisha @zinizin coming soon 👊🏾👊🏾👊🏾👊🏾👌🏽

A post shared by Ciljeta Xhilaga (@ciljetaxhilaga) on