Sonte publikohet “Squat Baby” nga Genta Ismajli dhe Muma Ne ora…

Këngëtarja Genta Ismajli pritet që sonte të publikohet kënga më e re në bashkëpunim me artistin Muma.

E titulluar “Squat baby”  ndërsa e punuar nga Alfred Sula, me teksti nga vetë artisti Muma pritet të publikohet në ora 19.00, shkruan /vskmedia!