Blac dhe Rob Kardashian në pritje për tu bërë prindër (Foto)

Blac Chyna dhe Rob Kardashian janë duke i bërë të gjitha përgatitjet për lindjen e fëmijën e tyre të parë,

Blaci do të lind në muajin e ardhshëm.  Por diçka është e pakuptim në lidhjen e tyre sepse qifti po jetojnë të ndarë në dy shtëpi.

Sipas TMZ, „lidhja e tyre është e paqëndrueshme.

auto_copy_of_777777771477309814

auto_iuuuuuuuuuuu1477309828-1

auto_iolk1477309824