Godet Kallashi: Të gjitha bashkë s’bëjnë sa një c*cë e imja (Foto)

Në kohën e fundit, nëpër disa portale po publikohen ca fytyra të reja, tek ekspozohen me foto nudo, sipër të cilave shkruhen titujt, si: Harroni Kallashin, Ja, kjo të bën ta harrosh Kallashin, Ja, ç’të pasme ka shoqja e Kallashit e tituj tjerë, të cilët me sa duket e bëjnë nervozë valltaren më të përfolur shqiptare Donjeta Kosumin

Unë të gjithave ua dua të mirën dhe t’arrijnë suksese të gjitha ato që po vijnë pas meje – thotë Kallashi, por, shton ajo, mos të lavdërohen aq shumë, se të gjitha me i ba bashkë nuk bëjnë sa një cicë e imja…

kallashi2_1477323426-3894145

kallashi3_1477323428-8858836

kallashi5

kallashi1_1477323425-1386182