10 gjëra që mund të ndodhin vetëm në FIFA 17, jo në realitet (Video)

Disa lojtarë dhe skuadra e kanë të pamundur të bëjnë disa gjera në jetën reale

Një portal satirik në Angli ka përzgjedhur 10 momente në futboll, të cilat mund të ndodhin vetëm duke luajtur FIFA 2017.

Një nga to është Barcelona të shënoi me një pasim, Ronaldo të pasoi para golit apo Arsenal të fitojë Premierligën.