10 penalltitë më të mira në histori ekzekutuar me panenka. (Video)

Penalltitë edhe pse duken të lehta, nganjëherë janë shumë të vështira për t’u shënuar

Por, ka shumë raste kur futbollistët i ekzekutojnë ato në mënyrë perfektë dhe panenka është njëra prej tyre.

Më poshtë keni 10 penalltitë e ekzekutuar me panenka.