Enca Vishet Lodhet nga zhveshja (Foto)

Këngëtarja Enca Haxhia po vazhdon me  koncertet e saj edhe pse sezona e verës ka mbaruar kjo nuk e pengon Encën, shkruan vskmedia!

Por, Enca në koncertet e saj ka veshje ekstavagante dhe preferon të tregoj “asetet” e saj.

Megjithatë Enca na ka “befasuar” me një foto në instagram ku shfaqet e veshur me veshje sportive dhe më dy kapela në kokë, por grimi nuk mund të mungojë.

enca