Kim Kardashian Talenti i saj eshte edhe…. (Foto)

Kim Kardashian ka thënë se ka talent për t’i bërë njerëzit që ta pëlqejnë atë,transmeton vskmedia!

Një pyetje që bëhet nga shumë njerëz, përfshirë këtu edhe adhuruesit më të flaktë të Kim Kardashian-it, është: si është bërë ajo e famshme?

Kësaj pyetje Kim i është përgjigjur në mënyrë të jashtëzakonshme, kur është pyetur për ‘talentin’ e saj. Ajo, mes të tjerash, ka thënë që është shumë e zonja për t’i bërë njerëzit që ta pëlqejnë.

“Është talent që të krijosh një brend të suksesshëm dhe t’i nxitesh njerëzit që ta pëlqejnë atë si dhe të të pëlqejnë ty”, ka thënë ajo në intervistën që është realizuar para incidentit të famshëm të Parisit, ku asaj i janë vjedhur gjëra të çmueshme.

Ajo në këtë intervistë ishte pyetur edhe për anët pozitive dhe negative të të qenit e famshme, pyetje në të cilën është përgjigjur duke thënë: “Mendoj që ka edhe në negative edhe pozitive, megjithatë unë i kam shijuar më shumë anët pozitive”.

39a69c2400000578-3865590-image-m-11_1477270642190

39a699c200000578-3865590-image-a-27_1477271217623

39a699ff00000578-3865590-image-m-20_1477270974895