Mërgim Mavraj mbron refugjatët nga Siria (Foto)

Mërgim Mavraj, mbrojtësi i Kombëtares shqiptare, nëpërmjet një postimi në Facebook u ka dal në krah refugjatëve nga Siria.

“Mos i trajto njerëzit me nënçmim dhe mos ec në tokë me mendjemadhësi, se Allahu nuk i do mendjemëdhenjtë̈ e mburracakët! Kuran 31:18”, ka cituar Kur’anin mbrojtësi i Kombëtares shqiptare.

14705864_462076347296298_6430931185870134649_n